Bedrövligt..

Jag jag får väl skriva något om dem, mitt favoritlag! Landskrona Bois! De är Bedrövliga, varvar klass med kollaps!
Gick alltså dit igår för att hoppas p åen fin fotbollsmatch, istället blev det pinsam förnedring! nog skrivet om dem, de får ta sig i kragen träna hårdare till nästa match!

Sitter på jobbet igen nu, har sovit som en stock inatt, tur jag gick från Gabby innan filmen var slut, annars hade det nog slutat med en natt hos henne hehe :)

Sitter och degar på jobbet nu, men det är väl dags att börja arbeta lite!

Ha en bra dag alla!

Vadå kan inte blogga..?

Jag tycker det är mycket påhopp i bloggarna just nu. Att jag inte kan blgga är ju värdelöst skitsnack! det är ju bara så att jag har helt enkelt mer att göra än ni andra haha :)

Det regnar idag.. igen.. Det är inte alls kul, tur man inte har semester hehe!

Helgen har varit trevligt, inte alls lugn som jag förutspådde, tvärtom! Men det är fint! I fredags bar det av till Gabby och tulle för en förfest sen blev det utgång på stan som var i stort sett folktom eftersom Helsingborg hade festival ihelgen, men vi dissar Helsingborg! Eller hur!

Lördagen firade vi Lina, som för övrigt fyller år idag GRATTIS! Det blev massa trams och lekar med både ljud och rörelser! Därefter blev det stan en liten stund, träffade legenden Tulle, fin är du! Hon och jag drog på roadtrip till Helsingborg, Trelleborg och Göteborg! haha. Träffade iallafall en snäll svarttaxi som körde oss till hbg, när vi kom dit gick vi och hämtade Vicke och Malin och några till på Cardinal sen gick vi till taxibilarna och åkte hem!
Det var jävligt mycket smygare i bilen eller hur var det nu du sa Tulle!

Igår fixade jag lite i min fina lägenhet, hoppas jag kan flytta in under veckan! Skulle vara så skönt! Jag har ju fått en roomie också, fint ska vi ha det, jag minns ditt sms, fulla varje dag eller hur var det nu! Det låter bra för mig så länge du sköter städning och matlagning!

Annars är det uppladdning som gäller i veckan, blir ju Båstad till helgen! Trevlig trevligt! Får väl se hur det går för oss i turneringen men jag tror vi är vinnarna på Peppes iallafall!

Dags att jobba lite igen!


SEMESTER!

Sista dagen på jobbet idag! Sen är det två vecors ledig, Gud vad lovely! Hoppas bara solen är snäll och tittar fram också! Så nu är det nedräkning till klockan 16.00!

Igår körde vi inomhus träning, jävligt roligt faktiskt! Var grymt sugen! känns som det här blir en bra säsong!

Nej får väl ta och jobba lite!

  <---- SUGEN!!

RSS 2.0