Fredag i bilder..

 Gabby har fullt upp med att använda korkskruvarna till annat än att öppna flaskorna, fast det har hon väl redan gjort vid detta laget!


 Det gäller och posera lite innan man går ut för efter kan det blir svårt!


 Se själv på Vicke, inte lätt att bli fotad mitt i dansen på Tages =)


 Gabby leker med mycket när hon har alkohol i kroppen!


 Hoppas fröken Löfgren har hunnit posera fint innan hon gick ut denna kvällen!


 Sara behöver inga öppnare så Gabby får gärna låna dem!


 Jag har andra bilder på Elise men de är censurerade så hon fick faktiskt vara söt!


TREVLIG HELG!

15 min en kvart..

Gud vad en kvart kan vara länge..

Vem fan pallar fläta

nu sitter man här, torsdag kväll/eftermiddag klockan 16.45 och bara vill att klockan ska bli 17.00 så att man kan gå hem och njuta av att man äntligen kan säga, imorgon är det fredag.
Jag älskar fredagar, man jobbar men vet att det händer något kul på kvällen, man har två dagars ledigt framför sig och alla är på bra humör.

Annars har jag haft en trevlig vecka som började med lite käk på Akropolis med kära Vicke och en hel del snack. Det var trevligt som alltid, fast ganska roligt att Vicke tror att jag har touch i bilen!

Tisdag- ganska tråkig dag med träning och ytterligare träning men men, sånt man får ta!

Onsdag- Mycket trevlig grillkväll i kylan på fröken Löfgrens uteplats, slank även ner något glas rödvin. Mycket trams som alltid när Elise är med och även en del citat kom upp. Ett som jag skrev i rubriken och ett som jag inte vågar skriva här, kan vara förolämpande haha :)

Ikväll är det träning igen! Blir dock ganska kul tror jag! Hoppas jag.

Imorgon blir det SeVen med tjejerna, sista kvällen på campingen haha :) Sen blir det lite utgång i stan!  Dock inte lika dimmigt som förra helgen!

PussKram

Idag får man säga, imorgon är det fredag!

Skönt att det snart är helg igen!

Hade en mycket trevligt, kräft-, fotbolls- och mobilkväll med tjejerna igår. Bästa citatet får jag nog säga är "men jag har ju det där comviqkortet i"
Fotbollen hamnade lite i skymundan med alla såg vi Kims mål, mest glad blev nog jag haha!

Ikväll är det träning som gäller, först med tjejerna, sedan vi damer. Två matcher ihelgen, första imorgon och andra på lördag!

Därefter blir det lite inflyttningsfest i min nya lya och jag tror det kommer bli mycket party eftersom vi redan värmt upp all musik igår och det är inte vilken musik som helst, här snackar vi absolute dance 9 osv..

Förresten så är jag yatzymästare! Någon som vågar ta en match kanske haha =)

Ha en bra torsdag för imorgon är det FREDAG!


Helgen!

I fredags var vi på inflyttningsfest hos Sara och på något vis har vi fastnat för det här med djur - denna gång blev det Lottas Bamsen (grisen i Lotta på Bråkmakargatan) som stod i centrum och som för kvällen hette Gotte! Jag och fröken Löfgren tog taxi ner i stan och fröken konstaterade ett flertal gånger att fin är hon minsann! In på Tycho för lite vodka lime :)

Tröffade på en massa folk man inte sett på länge, väldigt trevligt faktiskt!

Lördagen var ganska seg, lite bandy, lite ikea och lite taxi till några småkillar :) Fick höra en massa skvaller iallafall! fina var dem också haha :)

Idag blir det match mot Kävlinge och sen lite träff med Vicke, måste ju muntra upp dig lite efter helgens bravader!
Sen blir det bingen och måndag igen!


PUSS!


en underbar dag..

...är så här..
 
Puss

Fast jobb!!

Då var man fast anställd igen, Gud vad akönt det känns! Det ska jag fira hela helgen!
Om jag känner vårt lilla gäng rätt kommer det bli ett jävla party hos Gabbsan imorgon men det gillar jag!

Detta kommer bli en superhelg! Lovely!

Pusshaj!

Blå himmel och sol..!

Ja eftersom alla andra skrivit om Båstad Outdoor Open tänker jag inte skriva så mycket om det mer än att det var skitkul! Tack alla som gjorde det till en toppenhelg!

Nu sitter jag på jobbet och tittar ut och bara lägtar till lunchen så att jag kan gå ut och sätta mig i solen. Har väldigt mycket energi idag känner jag så mina småtjejer som jag ska träna kommer få det svårt och tungt haha!

Idag kom min soffa, så nu har jag någonstans att sitta med! Det är skönt!

Måste bara säga att jag älskar sommaren när den är så här! Även om jag jobbar!

Ihelgen är det gabbys födelsedagsfest! Det ska bli jättetrevligt! Men den där önskelistan som helt har uteblivit är jag lite besviken på. Fast en paradisö eller en mulberryväska är realistiska önskningar Gabbs, ska bara råna en bank först!

Lunch..

Inget roligt med lunch när alla har semester, sitter framför datorn ändå. Borde köra till ikea men jag orkar verkligen inte!

Fått ett glatt besked idag iallafall, min fina tapet kommer på fredag vilket förhoppningsvis betyder att min lägenhet kommer vara klar tills på måndag! Det blir riktigt nice! Blir en fin inflyttningfest snart, har ju några att se fraemot eftersom att Sara och flyttar in i egen lya nu! Vad är det nu du kallar den haha :) Nästet något eller!?





Fick ju lägga in en liten bild på min nya roomie! Puss på dig hjärtat!

RSS 2.0