Sharm El Sheikh

Hoppas ni alla har det bra! Sjalv har jag det finfint ar dock lite trott varje dag haha :) Forsoker halla bade bloggen och resedagboken vid liv men lyckas val inget vidare!

Roligt att ni ringde igar Sofie och Vicke, saknar er fruktansvart mycket och blev sa glad nar jag horde era roster. Det kanns valdigt skont att jag vet att ni haller stallningarna hemma!

Sa var snalla och uppdatera mig per mail om allt som hande ihelgen!

Sjalv har det varit en ratt lugn helg, har ju haft lite incidenter har som har gjort att vi alla jobbat som fan och igar var vi ratt sega. Satt nere vid hamnen med Carro ett tag och lag sedan ute vid poolen och snackade i flera timmar, det var en trevlig kvall. Dock hatar jag mygg enormt mycket.
Idag aker jag till Kairo och ar borta hela dagen imorgon for att se pyramiderna! Pa tisdag blir det forhoppningsvis en batutflykt, dessa ar ju aldrig fel! Finns manga fordelar med batarna ;)

Borjar jobba som ekonomiansvarig har snart sa da blir det lite annorlunda har men tror det kommer bli skitkul faktiskt! Dock ar jag valdigt sur pa Carro for att hon lamnar mig i sticket! Inte alls kul!

Ha det bra allihop!

I love u too much som arabernqa sager!
Puss Puss


Forsta veckan!

Forsta veckan i detta land ar avklarad snart! Har varit med om helt sjuka saker haha :)

1. Trafiken
Forst koper du bil, sedan koper du korkortet, sedan lar du dig kora, med andra ord, detta hade passat mig bra mycket battre an alla uppkorningar i Sverige! Det finns inga trafikregler utan du tutar bara lite nar du vill forbi och vilken sida du kor om pa spelar ingen roll!

2. Lagenheten
Med sin knalloranga vagg, en sang med tre ben, en tvattmaskin i koket och en toalett som bara spolar nar den sjalv vill kan man inte annat an njuta! Vi har iallafall poolutsikt!

3. Maten
Frukost i mandags, baguette med pommes och ost i, behover jag saga mer!

4. kollegorna jag traffat som ar toppenbra och jag verkligen kommer overens med!

Hoppas ni har det bra hemma! Saknar er alla jattemycket!

Hors snart igen!

Puss och Kram

Allt och inget

Tjena alla!

Idag är det Greys Anatomy, ett av mina favoritprogram. Tur att det gör kvällen lite intressantare än packning, städning och tvätt för det är ingen höjdare! Men å andra sidan packar jag ju till något kul! Bara tre dagar kvar nu innan jag åker!

Ska blir grymt skönt, jag känner att jag behöver komma bort. Finns dock massor jag kommer sakna med framförallt mina närmaste vänner, att inte få babbla med er face to face på länge kommer inte va lätt! Men ni har ju lovat att hälsa på mig så det litar jag fullt på!

Igår firade jag min födelsedag med räkmackor och DH, blev nog ganska bra till slut trots att det saknades lite räkor. =)

Jaja nu ska jag sluta tjata och vänta med och skriva tills det hänt något roligt!

Puss till dig <3

Ett år äldre..

Ja då var man ett år äldre än den 2/10-2006 =)
nu kan jag inte retas med de andra längre nu när jag också blivit 22. Var glad Sofie för att du har ett par månader kvar på magiska 21!

Haha jaja, grattis till mig själv då!

=)


RSS 2.0