Test!

Om du får mer än 45 poäng, så är du ett dåligt inflytande.
Om du får under 15 poäng finns det en risk att du
inte har något liv vilket är ännu värre ..

(xX) Rökt
(X) Druckit alkohol
(X) Sovit i samma säng som någon av det motsatta könet
(X) Sovit i samma säng som någon av samma kön
(X) Kysst någon av samma kön
(X) Haft sex
(X) Haft någon i ditt rum förutom familjemedlemmar
(X) Tittat på porr
( ) Köpt porr
( ) Tagit droger
TOTALT: 8

(X) Tagit smärtstillande
(X) Ljugit för dina föräldrar
(X) Ljugit för en vän
( ) Smygit ut ur huset
(X) Gjort något olagligt
( ) Skurit dig själv
(X) Skadat/sårat något
( ) Önskat att någon ska dö
( ) Sett någon dö
TOTALT: 5

(X) Varit ute längre än du var tillåten
(X) Varit ute hela natten
(X) Färgat ditt hår
(X ) Fått böter
( ) Varit med om en olycka
(X ) Varit på en pub
TOTALT: 5

(X) Varit på ett vilt party
(X) Druckit mer än fyra öl på en kväll
( ) Spenderat vårlovet i Florida.
( ) Sniffat någonting
( ) Använt svart nagellack
(X) Haft på dig armband
( ) Haft på dig en T-shirt med ett bands namn på
(X) Lyssnat på rap
( ) Äger/Ägt en 50 Cent CD
TOTALT: 4

( ) Klätt dig som en plugghäst
(X ) Stulit något
(X) Varit för full för att minnas något
(X) Drabbats av en minneslucka
( ) Svimmat
(X) Varit förälskad i en granne
( ) Fått någon att smyga in i ditt rum
TOTALT: 4

() Smygit in i någon annans rum
(X) Varit på en konsert
(X) Blivit kallad för slampa
(X) Kallat någon för slampa
( ) Installerat högtalare i din bil
(X ) Haft sönder en spegel
(X) Duschat i någon av det motsatta könets hus
(X) Borstat dina tänder med någon annan tandborste
TOTALT: 7

( ) Ludacris har varit/är din favorit rappare
( ) Sett en p-rulle på bio
( ) Hängt i ett köpcentrum
(X) Skolkat från skolan
( ) Haft en skada
( ) Smitit från notan
(X ) Satt eld på något
(X) Ljugit om din ålder
TOTALT: 3

(X ) Ägt/Hyrt en lägenhet
(X) Brytit mot lagen då en polis varit i närheten
(X ) Varit otrogen
( ) Hamnat i trubbel med polisen
(X) Pratat med en främling
(X) Kramat en främling
( ) Kysst en främling
( ) Åkt bil med en främling
( ) Blivit trakasserad
( ) Blivit verbalt trakasserad
TOTALT: 5

( ) Varit inne på internet 12 timmar i sträck
(X) Pratat i telefonen i mer än 4 timmar i sträck
( ) Tittat på TV i 12 timmar sträck
(X) Varit på en loppmarknad
( ) Blivit kallad för ett dåligt inflytande
( ) Druckit och kört bil
(X) Busringt någon
(X) Legat i en soffa med någon av det motsatta könet
(X) Fuskat på ett test
TOTALT: 5

46 poäng hmmm :)

Fanfuckingtastic

Det är Justin det! Han var hur bra som helst i måndags! Tror alla tjejer i publiken var som glana, ja alla killar med för den delen!
Hade en underbar kväll! Började med VIP-biljetter till buffé och dricka (synd man var den som körde) sedan in på arenan och grymma platser! Måste även hylla Timbaland, fint och gå på en fest där han är DJ!



Ja han är helt enkelt fantastisk!



In your head..

Ja ibland undrar man vad som pågår där, men inget jag kommer  få veta någonsin så det är lika bra att sluta försöka förstå. Tråkigt att det ska behöva bli såhär iallafall..

Det är konstigt, konstigt att vara singel igen efter tre underbara år. Men så är det.. Vill mest bara passa på att tacka alla som ställt upp på senaste fast jag vet att jag varit både, irriterad, ledsen, glad, konstig osv.. Tack för att ni finns älskade vänner!

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på mycket länge! Eller aldrig.. Tvättat bilen för hand!! Vet någon som kommer bli impad iallafall! Både invändigt och utvändigt ska tilläggas och ja jag får väl erkänna att pappa hjälpte till rätt bra haha :)

Imorgon är det måndag och Justin! I Love Justin!! Det kommer bli grymt kul! Tur att älskade bästisen Sofie ska med också, då får man adlrig tråkigt!

Love u bästa gänget! Vi är oslagbara!

PS: Gabby, tur vi klarade oss i karusellen igår haha!

Härligt

Ibland är det härligt, livet..  :)

Idag är en sån dag, en dag när man vill höra på gladpop, dansa och le.. Denna veckan har det varit mycket, jobbigt och man är trött men så är det ibland...

På söndag ska jag slappa iallafall och kommer förmodligen lyckas ta mig ut på Ulkavallen för att se BBKs damer ta sin första trea! Jag vet att ni kan brudar!
Hoppades på sol och strand men har hört nu att det väntas regn i fem dagar..

Men idag är en bra dag..!

Första dagen..

Första dagen på nya kontoret har gått ganska bra faktiskt. Haft lite tekniska problem med de nya telefonerna och hur man kopplar någon vidare :)

Annars är man mest bara trött men veckan är snart över och man kan se framåt igen hehe!

Läget är lugnt, bokat hotell till Båstad idag! Blir finfint! Hoppas bara vädret är på vår sida men klart solen vill se FFF spela :) Ny tränare också blir säkert skitbra, nu hoppas vi bara att något tilltänkt nyförvärv svarar ja!
Fick även ett toalettpass till karnevalen men sitter där med L-O så det kan nog bli en rolig upplevelse! Lägger in en liten fin bild så att vi kan längta ännu mer, hmm...



Ijväll ska jag nog gå ut en liten sväng med Sofie, få rasta bena lite hehe :) Får hoppas att hon är på G bara :)

Have a nice day =)

Flytt

Då var det dags att byta lokal med jobbet! Blir en hemsk vecka nu när man ska jobbar 14 timmar idag, resten av veckan 12 timmar. På söndag när man är ledig kommer man falla ihop i en hög hehe!
Men men det är övertid och extrapengar till karnevalen!

helgen var mycket trevlig, firade först mina två kusinbarn som tagit studenten, Guud vad kul att ta studenten, jag är avundsjuk, fast jag är nog mer avis på de som går typ i tvåan och har sommarlov, bara ligga och slöa på stranden, käka ute, det hade varit något!

Men men snart är det semester, karneval, midsommar och allt annat roligt som händer! Denna sommaren kommer bli speciell det känner jag på mig!

Jag har klippt av mig håret och det är grymt skönt med kort hår! Synd man inte kommit på det tidigare!

Nej nu får jag återgå till jobbet!

Ha det gött!

Torsdag!

Idag är jag ledig, superskönt! Helst när man vaknar och solen skiner, jag ska ner och klippa mig sen ut på en kusinträff ikväll!


Vi är svenska fans allihopa, såg matchen igår, sjuuuuukt bra! Fick dessutom chansen att prata lite med Gabbys dejt också, mycket trevligt det!


Nej nu åker dammsugaren fram! :(

Hven

Ja då var vår lilla tjejtripp till Hven över! Det var helt perfekt, skönt att komma bort lite och dessutom tillsammans med bästa tjejerna.

Tog 14.15 båten över för att direkt byta om till bikini och ut i trädgården. Där fylldes poolen med kallt vatten och massa dricka!
Sedan bjöds det på korvgrillning, fotboll och massa lek med vattenslangen, som för övrigt blev Elise lilla personliga kompis..

Klockan närmade sig 18 och då ankom Sofie och Lina som också dem genast byter om till bikini. För att nämna bikinin lite extra ska man inte ha trosor med knyten har vi kommit fram till! Jag och L-O är på den säkra sidan, ni andra bör akta er på stranden i sommar! Fröken L-O visade dessutom upp sin "anständiga" bikini hon ska ha när hon jobbar med barnen i sommar haha!




Dags för mer mat, grillen laddad med fläskfilé och massa grönsaker och till det potatisgratäng, sallad och sås! Mycket god och trevlig middag.

Senare på kvällen blev det hinderbana, en rolig en, har ont i sidan efter irländsk julafton eller mössens jul som Corre säger! Jag, Tulle och Lucas la oss på exakt samma ställen i buskarna som inte såg så fina ut igår morse!




Det var en himlakul kväll med trevligt sällskap!

Nationalfirande

Vi är ju inte så bra på det i Sverige, på det där med nationaldagen!

Men jag ska tillsammans fira in nationaldagen med mitt älskade tjejgäng på Hven! Av erfarenhet vet vi om att det kommer bli en hel del vin, en hel del snack och en hel del skratt!

Jag har hört att vi inte kommer få någon repris på 2006 års bästa fylla. Ja, GabbyFlabby vad du ställde till det. Så många citat vi fick då! Det är sånt vi bär med oss och skrattar åt lite tråkigare dagar. För vem tycker inte det är kul när det kommer två tjejer med armarna om varandra hel näck och handdukarna runt halsen och pratar om hjärtats bekymmer!

Måste hylla bästa vännen Sofie lite också som efter två dagar av moraliskt stöd ska gottgöras. Kanske kastar jag dig i havet direkt när du når lilla ön Hven!

Det blir grymt imorgon, jag längtar tjejer!!

                          

Back when I was young..

KNA Connetced - Back when I was young, den låter är grym..  Jag tror att alla tänker på något när de hör låten, hur lätt allting var när man var yngre. Visste man egentligen hur det var att vara ledsen, sårad, arg, besviken, glad osv..

Men det var inte lätt då heller, alla känslor jag beskrivit ovan fanns då också bara det att det olika mängd.. Ibland vill jag gå tillbaka, tillbaka till att vara 14 år gå i skolan, ha sommarlov, sitta ute någonstans och dricka häxblandning.. Ibland vill jag inte alls tillbaka till den där tiden av osäkerhet, skolan och sitta ute och dricka häxblandning..

Men det finns saker som var lättare, siom middag till exempel, det tänkte man ju aldrig mamma sa ju till när man skulle äta och maten var på bordet, eller tvätten jag behövde aldrig gå och handla nya underkläder för att man glömt bort att tvätta ett par veckor eller ja jag kan nog räkna upop ett antal saker man hade lyxigt med när man bodde hemma..

Men å andra sidan, hur skönt är det inte att bo själv, komma hem när man vill, städa när man vill, vara hur bakis man vill ja också vidare..

Men det jag vill komma till är allt allting har två sidor, förmodligen en negativ och en positiv, det svåra är att lära sig att se det positiva ur allt.

Lite om helgen eller lördagen!
Vilken dag, vilken match! Sjukt var ordet! Började med tåget till Helsingborg, båt och sedan tåg igen till Köpenhamn!
Föredraget med Tommy Svensson var bra, intressant om ledarskap! Middag tillsammans, lyckades till och med att få kära vännen Micke att måla en flagga på kinden! Vågar dock inte sätta in bilden här pga. hot om stämning.. 
Matchen var fantastisk, kung Elmander gav allt och Sverige hade 3-0 i paus. Danskarna gratulerade oss svenskar när vi handlade öl och ingen hade en tanke på 3-3 men det blev det. 
Sen kom dramatiken, jag är glad att jag var en bit ner på läktaren när allt hände, snabbt ut från stadion och vidare mot nästa pub och tåget hem..
Mycket bra dag, med bra fotboll och bra sällskap!

Men ändå en konstig helg, det kommer ta ett tag och smälta det här men till slut blir det nog bra, som i låten..


Det kommer ordna sig, det gör det alltid, jo det löser sig..


Helgen!

Ja nu är det äntligen fredag! Jag älskar fredagar, då slutar man tidigt på jobbet, hmm 16.00. . Man har två dagars ledigt att se framemot och oftast några roliga helgaktiviteter också.

Denna helgen blir det mycket, Releaseparty för Svenska Akademien idag på gamla hederliga Tages i landskrona, Sara min trogna vapendragare när det gäller fest är på och även andra dela av tjejgänget! Sofie däremot är lite svår men det ska nog gå att övetala henne med..

Imorgon blir det upp tidigt och iväg till Danmark och Köpenhamn-Parken för att se BlåGult fullkomligt knäcka ett RödVitt Danmark! min kära Order-kollegor som ska med är väl inte riktigt på samma intressenivå som mig men det ska nog gå ändå. :)
Hur söt är inte Zlatan och hur bra är inte Elmander.. Dessa stjärnor! gör allt för Sverige nu!

Ikväll ska jag på synundersökning för att få ett par glasögon som jag kan ha vid datorn på jobbet, modell denna tyckte optikerna http://www.svetsmastaren.se/katalog/img/80_6.jpg jag är inte riktigt på samma linje hehe :)

Nej nu får jag nog återgå till jobbet en liten stund.. Får lyssna lite på musiken och tänka på helgen så tar man sig igenom alla kundsamtal med ett leende på läpparna!

Oslagbara!

Vi var oslagbara, vi sköt från höften vi hade svaret på allt..

Det är vi det! Jag och mitt galna tjejegäng!
Eftersom det händer så otroligt mycket spännande i våra liv måste ju folk få ta del av det! Så jag börjar skriva om det här!

Vi är många olika viljor och personer i vårt lilla gäng men oftast kommer vill en bra slutsats, kolla bara ringsignalen tjejer, Hey girls introduce yourselfes..

Vi består av några singlar, några "jag vet inte va vi är" och några sambos!

Sofie, Elise, Lina och jag är våra fyra sambos.. Vi har ju faktist lyckats fånga en kille som dessutom vill bo ihop med oss, vilsna själar. Elise även kallad, moppen eller pyromanen, har hängt med ända sen västervång med galna tricks, ja hon skulle nog  kunna vara med i Jackass och faktiskt gillat det!

Sofie (även kallad majskolven då hon har en otrolig dragning till dessa) har sin egna lilla speciella plats i mitt hjärta! hon är också en galen sambo som älskar att röka under fläkten i köket så fort killen är borta hehe! hon är också den som lyckades med saken att få sin killa att sälja en dator när hon tyckte att han var tråkig (!)

Lina har sin innebandystjärna Rickard! Han är en duktig snickare och det vet vi att Lina gillar, eller vänta är det bara kläderna hon gillar hmm..

Jag har den långe hehe, en snäll, rolig kille som ofta ljuger för mig när reslutaten i tävling inte gått hans fördel! Tvåa i fotbollsgolf bah! Skitsnack!

I gruppen "vi vet inte va vi är" placerar jag Gabriella, tjejen som gillar soliga dagar och heta nätter!
hon har många järn i elden den här tjejen och är charmig som få! Just nu verkar viljan vara på rätt ställe men man vet inte imorgon!

I gruppen singlar placerar jag Vicke och Sara, dessa står för hemligheterna i gruppen man vet egentligen inte vad som händer.. Vet dock att Sara bör göra ett val som vi andra anser är rätt (ja det var ju det där med olika viljor igen) Jag måste även tillägga att Sara är den tjej som aldrig spottar i glaset och som man ringer när man partaja lite!
Vicke döljer saker för oss andra och tror att vi inte fattar men du lilla Victoria, vi får reda på alles! Vi är iallafall en hellylletjej som bor på landet, har tre hästar och riktigt blont hår! När Vicke får sprit i kroppen kryper "The Beast" ut och visar sig och man får se hennes rätta jag!

Sedan har vi ju Tulle, hon är coolast av oss alla, har en störtskön personlighet och är alltid med på att göra roliga trick, helst när dessa filmas! Sara vet en del om dessa trick haha :)

Så egentligen är citatet från låten Oslagbara felaktigt men jag gör om det!

Vi ÄR oslagbara!

RSS 2.0