Hven

Ja då var vår lilla tjejtripp till Hven över! Det var helt perfekt, skönt att komma bort lite och dessutom tillsammans med bästa tjejerna.

Tog 14.15 båten över för att direkt byta om till bikini och ut i trädgården. Där fylldes poolen med kallt vatten och massa dricka!
Sedan bjöds det på korvgrillning, fotboll och massa lek med vattenslangen, som för övrigt blev Elise lilla personliga kompis..

Klockan närmade sig 18 och då ankom Sofie och Lina som också dem genast byter om till bikini. För att nämna bikinin lite extra ska man inte ha trosor med knyten har vi kommit fram till! Jag och L-O är på den säkra sidan, ni andra bör akta er på stranden i sommar! Fröken L-O visade dessutom upp sin "anständiga" bikini hon ska ha när hon jobbar med barnen i sommar haha!




Dags för mer mat, grillen laddad med fläskfilé och massa grönsaker och till det potatisgratäng, sallad och sås! Mycket god och trevlig middag.

Senare på kvällen blev det hinderbana, en rolig en, har ont i sidan efter irländsk julafton eller mössens jul som Corre säger! Jag, Tulle och Lucas la oss på exakt samma ställen i buskarna som inte såg så fina ut igår morse!




Det var en himlakul kväll med trevligt sällskap!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0