CSI Live

I Landskrona finns en vandrade skräpsamlare! Det är en man, han smyger ut efter mörkrets ingång och plockar skräp från gatorna och lägger i papperskorgarna. Han är märklig. Han har stövlar och rock på sig och går med kutad rygg. Även om han städar gatorna är det lite konstigt att han även rotar lite i papperskorgarna och har en förkärlek till hundlatriner.
Vi var helt enkelt tvugna att följa efter honom..

Det blev en riktig spaning igår med Tulle som ledar, det ingick körning utan lampor, och massa imma på framrutan när vi hukade oss ner i bilen för att kunna spana på denna lilla märkliga man. Det var också en massa smygande bakom träd och buskar. Helt plötsligt låg vi alla i gräset som i en Hollywoodfilm, det var då någon kom på att många rastar hundar i denna park. Äckligt tyckte vi och var livrädda för hundbajs. Lockbeten användes, som en full colaburk. Det gick inget vidare, men det var roligt.
Han ville inte ha colaburken. Elise ville gömma hans kasse, men ingen vill röra den. Sara funderade på om han någonsin blivit fysiskt misshandlad. Gabby tror att han har ett vapen.

Han ville inte ta Colaburken och efter ca 15 minuters väntade på att denna lilla märkliga man skulle ta sig över torget tröttnade vi och gick hem.

I morse när jag gick till jobbet, då var inte Colaburken kvar! Hoppas det var gott du lilla märkliga man!

Kommentarer
Postat av: Sofie

JAG DÖR!!! hahahahaha

2007-09-13 @ 14:47:29
URL: http://sofiecaroline.blogg.se
Postat av: Respekt för individen!

Allvarligt talat hoppas jag det du skriver inte är sant!! Isf blir jag aningen upprörd! Har ni ingen respekt alls ?
Denna lilla man, blev allvarligt sjuk när han hustru gick bort för många år sedan!
Detta gjorde honom till den han är idag. Han plockar skräp, men framförallt letar han burkar då det är det enda sättet för honom att få in pengar till levebröd!
Han har hållt på så i säkert 20 år!
Om du vill trycka ner honom lite till så kan du gå in på Norra långgatan 16, för det är där han bor...
Fy fasen vad ILLA !!

2007-09-14 @ 18:02:33
Postat av: LEWS

:)
Fan vad roligt!

2007-09-17 @ 20:35:08
Postat av: pauline

haha fan va gjutet! och till, Respekt för individen, hur jävla snällt är det att lämna ut andras adresser och hur vet du att han bor där? har du också spanat? VA VA VA VA?! tönne och inte vågar skriva vem du är..

2007-09-18 @ 15:17:06
Postat av: gabriella

där var ingen hemma på norra långgatan 16 när jag knackade på ! jävla skit, jag som kom från hänt extra och allt. nä nu ska jag ut och jävlas med alla andra. kul hade vi i alla fall ;)

2007-09-18 @ 15:19:28
URL: http://gabbyflabby.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0